Superonline Ev İnterneti

Turkcell Superonline Superonline Ev İnterneti

HIZLI BAŞVURU FORMU

 

Superonline Ev İnterneti

Ülkemizin telekomünikasyon şirketlerinden olan Turkcell kullanıcılarına sunduğu Superonline paketleriyle her yere internet götürmeyi amaçlıyor. İnternet paketi seçimi yapıldıktan sonra alt yapı durumu sorgulanarak internet başvurusu yapılabilir. Turkcell Superonline hizmetleri fiber, ADSL, kablolu, Superbox, VDSL gibi çeşitli seçeneklerle kullanıcılara sunuluyor. Alt yapı olmayan bölgelerde sunulan ADSL hizmeti de kullanıcılara üst düzey hızlarda interneti sunuyor. İnternet paketlerinde kampanyalar arasında hoş geldin kampanyaları, fiber kampanyaları mevcut olup her cebe uygun paketler sunulması amaçlanıyor.

 

Superonline Yalın Ev İnterneti Kampanyaları

Turkcell bünyesinde çeşitli ihtiyaçlara yönelik internet kampanyaları sunuluyor. Turkcell Superonline ev interneti hizmeti kullanıcılara özel 3 ay ücretsiz internet fırsatları sunulan kampanyalar arasında yer alır. Fiber internet keyfini doya doya yaşayacağınız yalın internet kampanyaları ilk ay 100 Mbps hız hediyesiyle cazip durumdadır. 59,90 TL’den sunulan bu kampanya avantajlarından yararlanmak için 12 ay taahhüt sözü gereklidir. İnternet sitesine ad, soyadı, telefon numarası girilerek müşteri hizmetlerinin dönüşü sonucunda uygun paket seçilebilir.

 

Superonline Fiber İnternet Kampanyaları

Turkcell’in ayrıcalıklı internet dünyasında fiber internet paket seçenekleri oldukça fazladır. Superonline ev interneti ile internete dair tüm işlemlerinizi dakikalar içinde halledebilirsiniz. Fiber internete merhaba kampanyası, uçuran fiber kampanyası, fiber 100 Mbps hız şenliği kampanyası, fiber süper paketler kampanyası, Turkcell müşterilerine özel 100 Mbps platin paket kampanyası en çok talep görenler arasındadır.

 

Superonline Superbox İnternet Kampanyaları

Superbox cihazıyla herhangi bir alt yapı, kurulum gerekmeden internete bağlanmak mümkündür. 4.5G ağ bağlantısı kalitesiyle çalışan Superbox fiber internet alt yapısı olmasa bile bu üstün teknolojiyi yaşam alanlarınıza getiriyor. Superonline ev interneti ile internet deneyiminizi olumlu sonuçlandıracağınıza eminiz. Üstün tasarımı, eşsiz özellikleriyle Superbox ofislerin de vazgeçilmezi durumunda. Sim kart kullanarak internet bağlantısı yapılan Superbox cihazlar sahip olduğu kartla 4.5G hızı sağlayan baz istasyonlarına bağlanıyor. Fiber ağ alt yapısı olmayanlar için hızlı internet kullanımı sağlar. Superbox kampanyaları limitli ve limitsiz şekilde sunulmaktadır. Kalan hakların başka numaraya devredilmesi mümkün değildir. Hizmet sonunda sim kart iptal edilmektedir.