Superonline Kampanyalar

Turkcell Superonline Superonline Kampanyalar

HIZLI BAŞVURU FORMU

 

Superonline Kampanyalar

4.5G teknolojisinin hayatımıza girmesiyle birlikte internet kullanımı tüm dünyada hızla artmaktadır. Turkcell ev internet fiyatları ortalama 79,90 TL’den başlamaktadır. 20 Mbps indirme hızına kadar sınırsız internet paketleri mevcuttur. 24 Mbps indirme hızlı paketlerse 89,90 TL olarak sunulur. Turkcell internet kampanyaları kapsamında en çok fiber internet kampanyaları tercih ediliyor. Turkcell fiber hız şenliği kampanyaları indirme hızları arttıkça ücretler de artmaktadır. 200 Mbps indirme hızıyla popüler kampanyalar 149,90 TL olarak sunuluyor. 12 ay taahhütlü kampanyalar Turkcell Super online alt yapısı olan illerde sunulur.

 

Superonline Superbox Taşınabilir İnternet Paketleri

Fiber hızını 4.5G teknolojisiyle birleştiren Superbox paketleri hem evlerde hem ofislerde mükemmel internet deneyimi sunar. Taşınabilir internet olmasıyla fark yaratan Superbox cihazlar internet kampanyaları 100GB kotalı olduğunda 129,90 TL, 200GB kotalı olduğunda aylık 199,90 TL’dir. Superonline kampanyaları arasında ofisler için en çok talep görenler arasındadır. Evde, ofislerde limitsiz internet keyfi yaşamak isteyenler ise 399,90 TL öder. Superbox paketlerini kullanmak için sim kart kullanmak gereklidir.

 

Superonline Ev İnternet Kampanyaları

Mevcut aboneler ve yeni gelen abonelere özel farklı avantajlı fırsatlar Turkcell Superonline hizmetleri kapsamında sunulur. Ev interneti kampanyaları fiber, VDSL, ADSL, kablolu, Superbox, kablo internet seçenekleriyle karşımıza çıkar. Superonline kampanyalarından Superbox kullanımıysa ilk 1000 kişiyle sınırlı tutulmuştur. Evlerde kesintisiz, sorunsuz internet kullanmak isteyenler için sunulan Superonline ev interneti kampanyaları oldukça popüler. Turkcell limitsiz yalın internet kampanyaları ilk 3 ay ücretsiz kullanım hakkı sunup, 24 ay taahhütlüdür.

 

Superonline Altyapı Sorgulama

Turkcell Superonline fiber internet tüm dünyada en hızlı internet erişim hizmetleri sunan teknolojidir. Turkcell internet sitesi üzerinden yaşadığınız il, ilçe, mahalle, sokak, cadde, apartman bilgileri girilerek fiber alt yapı durumunuzu sorgulayabilirsiniz. Superonline kampanyaları arasından seçim yaparak başvuruda bulunabilirsiniz. Bayiler tarafından 2 gün içinde hizmetler sunulur. Fiber alt yapı durumu mevcutsa fiber paketlerden yararlanabilirsiniz. Turkcell sitesinde bulunan başvuru formunu eksiksiz şekilde doldurup yolladıktan sonra Turkcell müşteri hizmetleri sizlerle iletişime geçerek başvuru işlemlerinizi en kısa sürede tamamlayacaktır.