Superonline İnternet Fiyatları

Turkcell Superonline Superonline İnternet Fiyatları

HIZLI BAŞVURU FORMU

 

Superonline İnternet Fiyatları

Kullanıcılarına eşsiz hizmetler sunan Turkcell Superonline hizmetleri internet deneyiminizi en üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyor. Turkcell internet sitesi üzerinde fiber internet, Superbox, ev interneti, kablolu internet, ADSL ve VDSL internet paket seçenekleri sunulur. İnternet sitesi üzerinden başvuru yapmanız için ad ve soyadı, telefon numarası bilgileri yeterli olacaktır. En popüler kampanyalar arasında olan Superbox kullanıcıların her yerde internete girebilmesini sağlayan hizmetleri sunuyor. Eşsiz internet deneyimi sunan paketler uygun fiyata yüksek indirme hızlarını, yüksek kotaları ayağınıza kadar getiriyor.

 

Superbox Paketleri ve Avantajları

Ofisiniz, kışlık eviniz, yazlık eviniz kısacası hayatın her yerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz üstün tasarımlı Superbox cihaz kullanıcılara eşsiz internet keyfi yaşatıyor. Superonline internet fiyatları indirme hızına bağlı olarak değişmektedir. Superbox internet avantajları arasında alt yapı, kurulum gerektirmemesi, fiber alt yapı olmayan yerlerde yüksek hızlı internet bağlantısı sunması, 5G internet hızıyla internet bağlantısı sorununu kökünden çözmesi yer alır. Superbox 50GB 4.5G internet 129,90 TL, 100GB 159,90 TL, 500GB 399,90 TL olarak ücretlendirilir. Hizmetlerin bitiminde pakette kalan haklar devredilemez.

 

Yalın ADSL Paketleri ve Avantajları

Telefon bağlantısına ihtiyaç duymadan yapılan internet bağlantısı olan yalın ADSL fiber internet olmayan her yerde rahatlıkla kullanılabilir. İnternet kullanabilmek için telefon hattına abone olmanıza gerek kalmaz. Superonline internet fiyatları paketlerin içeriğine bağlı olarak değişiklik gösterir. Limitsiz yalın ADSL kampanyası 16 Mbps’e kadar limitsiz internet 94,90 TL’den sunulur.

 

Fiber İnternet Paketleri ve Avantajları

Limitler olmadan dizi, film izlemek, videolar indirmek, online oyunlar oynamak, online alışverişler yapmak Superonline dünyasında mümkündür. 12 ay taahhütle sunulan fiber internet paketlerine indirimlerle sahip olabilirsiniz. Superonline internet fiyatları kota durumuna göre değişiklik gösterir. Kampanyalar kapsamında evde kurulum ve modemler ücretsiz şekilde sunulur.  En popüler kampanyalar arasında olan “Uçuran Fiber Kampanyası” 25 Mbps hızda interneti 18.00 ile 06.00 arasında 100 Mbps hızında 99,90 TL olarak sunmaktadır. Fiber internete yeni gelenler için aylık 89,90 TL’den sunulan paketlerde aktivasyon bedeli, evde kurulum ve modem hizmetleri de dahildir.