Fiber İnternet Kampanyaları

Turkcell Superonline Fiber İnternet Kampanyaları

HIZLI BAŞVURU FORMU

Fiber İnternet Kampanyaları

Evinizde herhangi bir nedenden dolayı fiber internetin mükemmel imkanlarından yararlanmak istiyor olabilirsiniz. Bu durumda incelemeniz gereken Fiber internet kampanyaları detayları bulunmaktadır. 

Bunların neler olduğundan kısaca söz edeceğiz. Ancak daha detaylı bilgi almak ve sözleşme şartlarını inceleyerek karar vermek adına web sitemizde yer alan telefon numarasını tuşlayarak yetkili kişilere bağlanmanız gerekmektedir. 

Ayrıca bu sayede sadece bilgi alımı değil işlemlerinizin ele alınması ve başvurunuzu tamamlamanız da mümkündür. 

Bu nedenle zaman kaybetmeden, sesli yanıt sistemine takılmadan direkt operatörler ile iletişim kurmak için belirttiğimiz numara üzerinden işlem yapmalısınız. 

Turkcell Fibere Giriş Paketi Kampanyası

Fiber internet kampanyaları konusunda daha ilk defa işlem yapacaksanız Turkcell Fibere Giriş Paketi Kampanyası’nın şartlarını incelmelisiniz.

Alt yapınıza göre 20 mbps hızına kadar internet bağlatabilir ve aylık 89,90 TL ödeyerek üyeliğinizi başlatabilirsiniz. 

Modem kullanım bedeli giriş paketi olması nedeniyle ücretsiz olarak belirlenmiştir bu kampanya için. 

Kampanyanın son katılım tarihi 1 Haziran 2021’e kadar olarak belirlenmiştir. 

Turkcell Uçuran Fiber Kampanyası

Turkcell Uçuran Fiber Kampanyası incelendiğinde ise aylık 99,9 TL tutarındadır. Bu tutar sayesinde fiber internetinizi saat 18.00 – 06.00 arasında 100 Mbps’ye ulaşmış şekilde kullanabilirsiniz. 

Fiber internet kampanyaları arasında ciddi anlamda tercih edilen bir seçenektir. 

Turkcell Fiber 200 Mbps Hız Şenliği Kampanyası

Tukcell Fiber 200 Mbps Hız Şenliği Kampanyası’na katılmak istemeniz halinde aylık 149,9 TL kadar ödeme yapmanız gerekecektir. 

Herhangi bir limit olmayan 200 Mbps fiber internetiniz ile giriş yaptığınız Turkcell Platinum dünyasında pek çok başka ayrıcalıklara da sahip olabileceksiniz.

Kampanyaya katılımlarınız 1 Haziran 2021 gününe kadar geçerli olacaktır.

Burada belirttiğimiz kampanyaların dışında başka pek çok fiber internet kampanyası bulunmaktadır. Bunların her biri farklı hız, farklı ücret ve farklı kotalara sahiptir.

Bu nedenle bu üç kriteri de iyi değerlendirdiğinizden emin olduktan sonra bizi aramalısınız. Tek başınıza karar verme konusunda problem yaşıyorsanız ve daha fazla detaya ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız direkt olarak bizi arayarak operatör arkadaşımız ile birlikte karar verebilirsiniz. 

Hemen bizi arayın ve işlemlerinizi başlatın.