Superonline Fiber

Turkcell Superonline Superonline Fiber

HIZLI BAŞVURU FORMU

 

Superonline Fiber

Veri aktarımı için fiber kabloların kullanıldığı internet türüne Superonline fiber adı verilir. Fiber kablolar cam elyaf şeklinde olup daha çok verinin hızlı şekilde aktarımını sağlar. Fiber kablolar diğer internet türlerinin yetişemediği hızlarda veri aktarımı yapılmasını sağlar. Bu şekilde fiber internet kullanan müşterilerin internet deneyimleri daha kaliteli hale gelir. Kısa zamanda çok sayıda içeriğe erişilmesini sağlar. Dünyanın en hızlı ağ teknolojisine sahip olan Turcell Superonline fiber internet yüksek hızlı geniş bantları ile müşterilere hızlı internet keyfi sunuyor. Turkcell Superonline fiber internet Turkcell Superonline’ın fiber optik alt yapısıyla sunduğu bir sistemdir. Bu sebeple fiber alt yapısı ayrı şekilde sunulmaktadır. Dilediğiniz her an, her yerde istediğiniz filmleri, müzikleri indirmeniz mümkündür.

 

Turkcell Superonline Fiber İnternet Özellikleri

Turkcell Superonline alt yapısı sayesinde kesintisiz internet erişimi sunulur. Turkcell Superonline bağlantı hızı 1000 Mbps’ye kadar çıkmaktadır. Turkcell Superonline fiber internet kullanırken telefon hattına ihtiyaç duyulmamakta olup internet dışı telefon hattı için sabit ücretler ödenmez. Ücretsiz teknik destek ve kurulum imkanıyla müşterilerine her daim kolaylık sağlar. Turkcell SuperBox internet paketleri fiber internet kapsamına girmekte olup evde, ofiste, kışlık ve yazlık yaşam alanlarında yanınızda her yere gelebilir. Üstün teknolojisi ve şık tasarımıyla her zaman yanınızda olan SuperBox teknolojisi sınırsız kota, 500 Mbps indirme hızıyla kullanıcılara mükemmel internet deneyimi sunmaktadır.

 

Turkcell Fiber Kampanyaları

Ailece Superonline fiber mükemmel internet deneyimi yaşamak, film izlemek, oyunlar oynamak için 200 ve 100 Mbps hızlı paketleri oldukça kullanışlı. Limitsiz fiber deneyimi yaşatan paketler 200 Mbps 159,90 TL olarak ücretlendiriliyor. İlk 12 ay 149,90 TL, ikinci 12 ay 159,90 TL olarak sunuluyor. Turkcell Superonline müşteri hizmetleri 0850 302 05 33 ya da www.superonlinenet.net adresleri üzerinden kampanyalara katılım sağlayabilirsiniz.

 

İş İçin SuperOnline Fiber Paketleri

İşinizde limitsiz ışık hızında fiber interneti 12 ay taahhütlü şekilde kullanabilirsiniz. Turkcell internet sitesi üzerinden 129,90 liraya Superonline fiber kampanyasından faydalanabilirsiniz. Kurulum ve aktivasyon ücretsiz olup iş telefonu aylık 1 TL olarak sunulmaktadır.