Superonline Fiber Hız Testi

Turkcell Superonline Superonline Fiber Hız Testi

HIZLI BAŞVURU FORMU

 

Superonline Fiber Hız Testi

Her an her yerde online olma isteği teknolojik gelişmeleri de beraberinde getirmiştir. Düşük gecikme süreleriyle saniyede 940 Megabit hıza ulaşan geniş bantlı fiber bağlantılar verilerin dünya çapında aktarılma yöntemidir diyebiliriz. Çevirmeli ağ, kablolu internet, ADSL, VDSL gibi tüm sistemler fiber internetin gerisinde kalmıştır. Birden çok kullanıcı aynı anda çok sayıda cihazla internete kolay olarak bağlanabilir.

 

Fiber İnternet Avantajları

Fiber optik kablolarla internetin renkli dünyasına hızlıca giriş yapabilirsiniz. Veri iletmek için oldukça küçük cam fiberler kullanılır. Işık bakır telden geçen gibi hareket eder. Superonline fiber hız testi yapılarak sorunsuz şekilde fiber internet avantajına kavuşulabilir. Veriler kablolardan ultra hızlı ışık hızıyla ilerler. Turkcell Superonline paketlerinde çeşitli hız seviyeleri vardır. 25, 100, 200 Mbps hızların yanı sıra 10 Gbps hızla internetin eşsiz dünyasına hızlıca giriş yapabilirsiniz.

 

Fiber İnternetin Özellikleri Nelerdir?

Fiber optik internet hızı 1 Gbps’dir. 50 ile 100 Mbps kablolardan ortalama olarak 15 kat daha hızlı olduğu söylenebilir. Bunun yanı sıra en yüksek hız seviyesi ile 1 saat süren bir film indirme süresini 1 dakika içinde hemen tamamlayabilir. Superonline fiber hız testi yaptırarak hız seviyenizi görebilirsiniz. Film keyfinizi en üst seviyede yaşayabilirsiniz. Aşırı yükleme durumuna az duyarlı olduğu için yavaşlama durumu söz konusu değildir. Fiber optik kablolar daha az sinyal kaybı yaşattığı için 10 kat daha çok bant genişliğine sahiptir. Birden çok cihaza bağlandığında bu sebeple hız düşmez.

 

Fiber İnternet Hız Ölçümü Nasıl Yapılır?

Fiber internet hızları ortalama 1000 Mbps seviyesine dek ulaşabilir. Fiber internet kabloları çevre koşullarına aşırı duyarlı olmayıp bu da internet sorunlarının önüne geçmeye yardımcı olur. Superonline fiber hız testi hız ölçümleri de bu sayede olumsuz hava durumlardan etkilenmeyecektir. Fiber internet bağlantılarının ortalaması 100 Mbps altına düştüğünde DSL veya ortalama 150 Mbps civarında olan kablolu internetler gibi diğer internet türlerinin önüne geçmesini de sağlar. Fiber internet hız ölçümü testi Turkcell resmi web sitesinden de yapılır.