Ev İnterneti Başvurusu Yapmak

Turkcell Superonline Ev İnterneti Başvurusu Yapmak

HIZLI BAŞVURU FORMU

Evde İnternet Başvurusu

Ev İnterneti Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ev internet başvurusu yapmak için farklı kampanya türlerinden faydalanabilirsiniz. Başvuru öncesinde kampanyaların detaylarını incelemeli ve kendinize en uygun olanını seçip ona göre belirtilen aşamaları takip etmeniz yeterlidir.

Ev interneti başvurusu yapmak artık çok daha kolay! Dakikalar içerisinde evinizden çıkmadan her türlü işlem hemen yapılabilir.

Eski zamanlarda bayiye gitmek ve uzun sıralarda beklemek ve sonrasında uzun uzadıya sözleşme şartları, kampanya türlerini dinlemek oldukça zaman alan bir işlemdi.

Ancak artık online ortamdan başvuru yapıp kurulum için kısa bir süre beklemeniz yeterli olmaktadır. Ardından hemen işlemleriniz yürürlüğe girer ve kurulumunuz kısa zamanda tamamlanır.

Sonrasında hemen internetinizi kullanmaya başlayabileceksiniz.

Başvurabileceğiniz Evde İnternet Kampanyaları

Şu an başvurabileceğiniz Superonline evde internet kampanyaları arasında ilk 3 ay ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Süper paket kampanyası öne çıkmaktadır. Süper paket kapsamında fiber 35 MBPS hızında interneti ilk üç ay tamamen ücretsiz olacak şekilde aylık 109,90 TL’ye alabilirsiniz.

Daha mütevazi bir hız isteyen müşteriler için fiber 20 MBPS hızındaki internet 89,90 TL’ye sunuluyor.

Ayrıca fiber altyapısı olmayan bölgelerdeki müşteriler için ADSL ve VDSL paketleri de mevcuttur. Dilerseniz ev telefonu olmadan da yalın internet kullanabilirsiniz.

Üstelik pandemi döneminde EBA kullanımı nedeniyle EBA sunucularına yapılan tüm bağlantılarda internet hızı fiber 100 MBPS seviyesine çıkarılmıştır.

Bütün bu kampanyalar ve tüketici dostu uygulamaları sebebiyle Superonline, ev interneti firması tavsiye listelerinde birinci sırada gösterilmektedir.

Herkes İçin En İyisi Superonline’da!

Eğer Superonline müşterisiyseniz, ister 20 MBPS hızında internet kullanıyor olun, isterseniz de 10 GBPS hızında internet kullanıyor olun; en iyi hizmeti alacağınızdan her zaman emin olursunuz.

Superonline, sahip olduğu güçlü altyapı ve uzman personeli ile ev interneti firması tavsiye isteyen dostlarınıza önerebileceğiniz yegane firma olarak ön plana çıkmaktadır. Gerek yaptığı kampanyalar gerekse yüksek müşteri memnuniyeti oranı ile internet servis sağlayıcılığı sektörüne yeni bir bakış açısı kazandırmıştır.

Superonline evde internet kampanyaları listelerini sürekli kontrol etmeyi unutmayın. Mutlaka size uygun bir paket türünü bulacaksınız.

Ev internet başvurusu yapmak için hemen bizimle iletişim kurun!