Turkcell Superbox Fiyatları

Turkcell Superonline Turkcell Superbox Fiyatları

HIZLI BAŞVURU FORMU

Turkcell Superbox Fiyatları

Turkcell Superbox fiyatları farklı kampanya seçeneklerine göre herkesin kendi bütçesine ve ihtiyacına uygun satın alabilmesi için düzenlenmiştir. 

Evinizde üstün teknolojili fiber internetin tadını çıkarabilmeniz ve gittiğiniz her yerde internetinizi de yanınızda götürebilmeniz için Superbox artık daha uygun fiyatlarla sizlerle! 

4.5G sim kartlı olan şık tasarımlı 01 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli olan Superbox kampanya fiyatı aylık 299 TL olarak belirlenmiştir. 

Bunun dışında farklı fiyatlar ile sınırlı, sınırsız seçenekler arasından kendiniz için en uygun olan fiber hızlı internetinizi gittiğiniz her yerde kullanabilirsiniz. 

Sınırları kaldırıp istediğiniz her türlü işlemi ele almak için farklı kampanya seçeneklerini değerlendirmelisiniz. 

Buna göre diğer birbirinden farklı Turkcell Superbox fiyatları: 

  • 4.5 G İnternet hızında 150 GB kotalı aylık ödeme miktarı 299 TL 
  • 4.5 G İnternet hızında 250 GB kotalı aylık ödeme miktarı 399 TL 
  • 4.5 G İnternet hızında 400 GB kotalı aylık ödeme miktarı 499 TL 
  • 15 Mbps internet hızında Sınırsız aylık ödeme miktarı 799 TL şeklinde belirlenmiştir. 

Bu seçenekleri hem hız bakımından hem ihtiyacınız olan kota bakımından hem de fiyat bakımından ayrı ayrı değerlendirmelisiniz. 

Kolay Turkcell Superbox Başvuru 

Tukcell Superbox fiyatları ve diğer kampanyanın sunduğu imkanları da inceledikten sonra artık sıra seçtiğiniz kampanyanın sözleşmesine gelmiştir. 

Bunun için ilk önce bizi aramalısınız. Bizi aradığınızda yetkili arkadaşlarımız daha fazla detay istemeniz halinde merak ettiğiniz soruların yanıtını da verecektir. 

Sonrasında da kampanyayı uygun görürseniz hemen satın alma işleminizin diğer aşamalarına geçilir. Bu esnada gerekli bilgiler, evraklar, sözleşmenizle alakalı her türlü durumlar hakkında operatörümüz size anında bilgi verecek. 

Siz de onun belirttiği adımları takip ettiğinizde internetiniz hemen tanımlanacaktır. Evde internetinize ışık hızında sahip olmak, hayal ettiğiniz hıza kavuşarak eskisinden çok daha rahat; 

Oyun oynayabilir 

Canlı derslere katılabilir 

Dosya yükleme işlemlerinizi yüksek hızda saniyelere kadar düşürebilir 

Film izlerken kesinti yaşamadan konforu yakalayabilirsiniz. 

Tüm bu imkanlara sahip olabilmek için hemen telefon numaramızdan direkt olarak operatör arkadaşlarımıza bağlanabilirsiniz.