Superbox Fırsat İnternet Kampanyası

Turkcell Superonline Superbox Fırsat İnternet Kampanyası

HIZLI BAŞVURU FORMU

Superbox Fırsat İnternet Kampanyası  

Turkcell’in taşınabilir, son teknoloji, fiber hızında internet keyfini kesintisiz her gittiği yerde yaşamak isteyenlere özel düzenlenen Turkcell Superbox Fırsat İnternet Kampanyası incelendiğinde pek çok avantajlı nokta bulunmaktadır. 

Sınırsız paketler ile kolayca sahip olabileceğiniz bu Superbox kampanyasına 1 Ocak 2024 gününe kadar katılım sağlayabilirsiniz. 

Ayda sadece 299 TL ödeyerek Superbox’ın benzersiz özelliklerinden ve avantajlarından hemen faydalanabilirsiniz. 

Her yerde sınırsız internete ihtiyaç duyan bir internet kullanıcısı iseniz farklı özellikteki internet paketlerini alıp fazla miktarda harcama yapmanıza ve gider miktarınızı arttırmanıza gerek yok. 

Dışarıda bir işiniz olduğunda Wi-fi aramanıza, telefon internetinizi kullanmanıza ve sürekli ek paketlere harcama yapmanıza da hiç gerek yok! 

Hem evinizde hem de priz olan herhangi bir mekanda taktığınızda anında çalışan ve internet bağlantınızı fiber hızında size ileten Superbox modeminiz yanınızda olduğu sürece internet bağlantınız asla bitmez! 

Hemen Turkcell’in sunduğu bu oldukça bütçe dostu Superbox Fırsat İnternet Kampanyası’ndan yararlanmak için Turcell Müşteri Hizmetleri ya da 0850 302 05 33 numaralı telefon numaramızı arayarak sahip olabilirsiniz. 

Turkcell Superbox İnternet Kampanyası  

Turkcell Superbox Fırsat İnternet Kampanyası tarifesini satın almak için bizi arayabilir ya da ‘’Hemen Başvur’’ butonuna tıklayarak işlemlerinizi başlatabilirsiniz. 

Burada temel iletişim bilgileriniz yer alır. Size hitap edebilmek için adınız ve size ulaşabilmemiz için de telefon numaranızı iletmenizi talep ediyoruz. 

Bu bilgileri ilettikten sonra Kişisel Verilerin Korunması Kanunu göz önünde bulundurularak verdiğiniz bilgilerin hiçbirinin üçüncü bir tüzel ya da gerçek kişi ile paylaşılması söz konusu olmayacaktır. 

Başvuru formunuz bize ulaştıktan sonra kısa süre içerisinde operatör arkadaşlarımız size ulaşır ve hangi konuda işlem yapmak istediğinizi sorar. 

Bu esnada Turkcell Superbox Fırsat İnternet Kampanyası’ndan yararlanmak istediğinizi bildirmelisiniz. Bildirinizin ardından operatör arkadaşımız size kampanyanın detayları ile ilgili daha fazla bilgi verebilir. 

Ayrıca merak ettiklerinizi de yanıtlar ve eğer siz de onaylarsanız hemen kampanyaya girişiniz başlatılır.  

Superbox özel modeminiz size ulaştırılır. Bu modem, geleneksel modemlerden farklı olarak prize takıldığında direkt çalışmaktadır. 

Sonrasında fişi takıp çalıştırabilir ve hemen internetinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.