Limitsiz Taşınabilir Superbox

Turkcell Superonline Limitsiz Taşınabilir Superbox

HIZLI BAŞVURU FORMU

Limitsiz Taşınabilir Superbox  

Turkcell’in en çok sevilen ve özellikle sık seyahat edenlerin beğendikleri limitsiz taşınabilir Superbox tarifeleri artık daha uygun fiyatlarla sizlerle! 

Birbirinden ekonomik ve farklı özelliklere sahip olan Superbox kampanyalarını incelediğinizde size sunduğu en mükemmel özelliğin taşınabilir bir fiber internet olmasıdır. 

Gittiğiniz her istediğiniz yerde yanınızda götürebileceğiniz Superbox modeminiz size fiber hızında interneti fişe takıldığı an sunmaya başlar. 

Superbox modeminin diğer modem türlerinden farklı olarak fişe takıldığında çalışan ve özel bir kurulum gerektirmeyen bir yapısı vardır. 

Bu nedenle ev taşımaktan değil, gün içerisinde bile her türlü yanınızda modeminizi götürüp fiber internetinizi kullanabileceğinizden söz ediyoruz. 

Limitsiz Taşınabilir Superbox Kampanyaları 

Limitsiz taşınabilir Superbox kampanyalarını inceledikten sonra internetinizi hemen kullanabilmeniz için bizi aramalısınız. 

Bizi aramak için müsait değilseniz bizim sizi aramamız için hızlı başvuru formunu doldurarak site aracılığı ile telefon numaranızı iletebilirsiniz. 

Verdiğiniz tüm iletişim bilgilerin Kişisel Verileri Koruma Kanunu kapsamınca koruma altına alınır ve Turkcell dışında hiçbir firma ya da üçüncü bir şahıs ile paylaşılmayacağından emin olabilirsiniz. 

Sizi aradığımızda limitsiz taşınabilir Superbox internetinizin özellikleri, paket yükseltmek istediğinizde ya da düşürmek istediğinizde neler yapabileceğiniz, modeminizi nasıl kullanabileceğiniz gibi konular hakkında bilgi veriyoruz. 

Siz de merak ettiklerinizi bu esnada ya da dilediğiniz her zaman bizi arayarak ya da Turkcell Müşteri Hizmetleri’ni arayarak öğrenebilirsiniz. 

Turkcell Superbox 

Turkcell limitsiz taşınabilir Superbox paketleri; 

  • Superbox Fırsat Kampanyası 
  • Superbox 4.5G Ev İnterneti Kampanyası 
  • Superbox Ek İnternet Paketleri şeklindedir.  

Kampanyaların ayrıntılarını web sitemizde bulabilirsiniz. Eğer burada yer alan bilgilerin size yeterli gelmediğini düşünüyorsanız ya da aklınıza takılan herhangi bir konu varsa hemen bizi arayarak ücretsiz bilgi edinebilirsiniz. 

Ardından dilerseniz işlemleriniz başlatılır ve limitsiz taşınabilir Superbox kampanyanızdan hemen yararlanmaya başlayabilirsiniz. 

Evde, iş yerinde, okulda, kütüphanede, kafede, başka bir şehirde, elektriğin ulaştığı her yerde modeminizi prize takarak herhangi bir limite takılmadan dilediğinizce internetinizi kullanabilirsiniz. 

Turkcell güvencesi ile gittiğiniz her yere şimdiden itibaren yanınızda internetinizi de götürmek için ‘’Hemen Başvur’’ butonuna tıklayın.