Superonline Limitsiz İnternet

Turkcell Superonline Superonline Limitsiz İnternet

HIZLI BAŞVURU FORMU

 

Superonline Limitsiz İnternet

 

Herhangi bir üst limit olmadan kullanılan, kota aşılması durumunda hızı düşen internet paketleri sınırsız paketler olarak adlandırılır. Adil kullanım kotası aşılması durumunda belli bir oranda yavaşlama olmaktadır. Turkcell Superonline sınırsız internet paketlerindeyse kota aşımı sorunu yaşanmamaktadır. En çok interneti, yüksek hızla, uygun fiyata almak için oluşturulan çeşitli kampanyalar mevcuttur. Fark yaratan çözümleriyle Superonline internet paketleri 4.5G hızında çeşitli indirme hızlarında kullanımınıza sunuluyor. İster evlerinizde ister yazlıklarınızda, yaşadığınız her yerde rahatlıkla kullanabileceğiniz internet paketleri her yere taşınabilir durumdadır. Fiber hızında internet kullanmak için Superonline limitsiz paketlerini tercih edebilirsiniz. Limitsiz paketler tüm internet yapılarında vardır. Fiber, kablolu, ADSL, VDSL internet seçeneklerinden limitsiz paketler mevcut olup kesintisiz internet kullanım imkanı sunmaktadır.

 

Limitsiz İnternet Paket Avantajları

İnternet kullanıcıları için farklı tarife ve paketler sunan Turkcell fiber internet 10 Gbps hızıyla en üst düzey internet hizmetini sunuyor. Limitsiz paketlerin ücretlendirmesi kotalı paketlere göre daha yüksektir İndirme hızı gibi etmenlere bağlı olarak da limitsiz paketlerin fiyatı belirleniyor. Superonline limitsiz internet hizmetleri pek çok etmene bağlı olarak değişmektedir. İnternet kullanırken düşme, kesilme, yüklenmeme sorunları yaşamadan her ay sabit fiyatlara limitsiz internet kullanmanız mümkündür.

 

Popüler Limitsiz Fiber İnternet Paketleri

Fiber kullanımının hızla arttığı günümüzde limitsiz paketlere olan ilgi de günden güne artmaktadır. Superonline limitsiz internet kampanyaları her sene güncellenmektedir. Turkcell Fiber süper paketler kampanyası ile limitsiz internet deneyimini fatura aşım derdi olmadan yaşatıyor. 25 Mbps süper paket limitsiz şekilde ilk 12 ay 89,90 TL sonraki 12 ay  99,90 TL olarak sunuluyor. Paketlere tüm vergilerin yanı sıra 9 TL modem ücreti dahildir.

 

Popüler Limitsiz ADSL İnternet Paketleri

Yaşadığınız bölgede fiber alt yapısı yoksa Turkcell ADSL hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Limitsiz internette ADSL tarifelerinde benzersiz kampanyalar sunan Superonline limitsiz interneti ev interneti abonelerine 6 Mbps hızında ilk 3 ay 59,90 TL’den sunuyor. Kampanya kapsamında başka servis sağlayıcılardan gelenlere 150 TL indirim yapılıyor. Kampanyadan yararlanmak için 12 ay taahhüt yapılmaktadır.