Turkcell Superbox Başvuru ve Kurulum

Superbox başvurunuzu online yapın size özel fırsat ve indirimlerden faydalının.

Turkcell Superonline Turkcell Superbox Başvuru Ve Kurulum

HIZLI BAŞVURU FORMU

Turkcell internet hizmetleri için gereken yardım ve önerilerle buradayız.
Detaylı ve daha fazla bilgi için lütfen formu doldurun.

Turkcell Superonline Turkcell Superbox Başvuru Ve Kurulum

ÜCRETSİZ MODEM FIRSATI

İnternetten Başvurulara Özel Ücretsiz Modem ve Ev İçi Kurulum Hediye.
Turkcell Superonline Turkcell Superbox Başvuru Ve Kurulum

HIZLI KURULUM

Uzman Ekibimiz İnternet Bağlantınızı Hızlı Bir Şekilde Kurulum Sağlar.
Turkcell Superonline Turkcell Superbox Başvuru Ve Kurulum

KOLAY BAŞVURU

İnternetten Başvurulara Özel Kampanyalar İle Uygun Fiyatlı İnternete Sahip Olun.
Hızlı internet kullanmak isteyen, ancak bulunduğu yerde fiber altyapısı olmayanlar için Turkcell Superbox İnternet ideal seçenekler arasında yer alıyor. Turkcell Superbox Kampanyalarıyla internetinizin hızlı olmasının yanı sıra altyapı ve kurulum ihtiyacı olmadan kullanılabilmesi gibi pek çok avantajı da kullanıcılarına sunuyor.

Superbox Başvuru Ve Kurulum Aşaması

Süperbox başvurularında büyük kolaylık hemen başvur süperbox modem kapınıza gönderelim.
Sizler İçin En Uygun İnternet Kampanyasını Birlikte Seçelim. Hizmetin talep edildiği adres bilgisi sorgulanır. Adresin hizmet sunulabilmesi için uygun olması durumunda kurulum için randevu alınır. Kurulum aşamasında adreste ikinci bir kontrol yapılır ve uygunluk durumunda abonelik ve kampanya sözleşmeleri imzalatılarak, ürün ile ilgili gerekli kontroller yapılır, kurulum tamamlanır ve Superbox cihaz teslim edilir.
Turkcell superbox başvuru artık ok daha hızlı ve kolay. superbox başvuru için iletişim formunu sadece bir kaç saniye içinde doldurabilir ve müşteri temsilcilerimizin iletişime geçmesini bekleyebilir. Turkcell superbox başvuru telefonu 0850 302 05 33 arayarak beklemeden başvurunuzu ücretsiz oluşturabilirsiniz. Deneyimli müşteri temsilcilerimiz  Turkcell Superbox Kampanyalarında   avantajlı ve sizler için en uygun olanını seçme konusunda yardımcı olur, tüm sorularınızı cevaplayarak yetkili servisi 24 saat için adresinize yönlendirir. Güvenliğiniz için abonelik işlemleri yetkili servisler tarafından tamamlanır.

Superbox Kampanyaları

Turkcell Superonline Turkcell Superbox Başvuru Ve Kurulum

Superbox Fiyatları

Paket Adı

KotaHızFiyat
Superbox 150 GB 4.5G İnternet150 GB4.5G Hızında299 TL
Superbox 250 GB 4.5G İnternet250 GB4.5G Hızında399 TL
Superbox 400 GB 4.5G İnternet400 GB4.5G Hızında499 TL
Superbox Fırsat 15 Mbps İnternetLimitsiz15 Mbps’ye Kadar799 TL

Turkcell Superbox Nasıl Çalışır?

Akıllı kota sayesinde kota aşımına son. Modem içinde sim kart ile çalışmaktadır. (Cihazı teslim ederken sim kart ile beraber teslim edilmektedir.) 4.5G teknolojisi ile dilediğiniz her yerde fişe takmanız yeterlidir. 4.5G teknolojisi ile 325 Mbps’ye kadar gerçek fiber internet hızı. 4 kablolu 32 kablosuz bağlantı yapabileceğiniz Ücretsiz Superbox Modem Turkcell superbox web sitesinden başvurulara özel 24 Saat içinde ücretsiz teslimat

Turkcell Superbox İnternetin Avantajları

Turkcell 4.5G ev internetinin kullanıcılarına sunduğu başlıca faydalar aşağıdaki gibi sıralanabilir:

  • 4.5G internet hızı sayesinde internet bağlantı sorunun yaşandığı durumları ortadan kaldırır.
  • Fiber altyapısının olmadığı yerlerde yüksek hızlı internet bağlantısı sağlar.
  • Kurulum ya da alt yapı gerektirmez.
  • Superbox interneti çalıştırabilmeniz için yalnızca bir priz yeterlidir. Bu yüzden dilediğinizde evde, dilediğinizde prize sahip farklı bir mekanda kullanımı mümkündür.

Turkcell Superbox Nasıl Başvuru Yapılır?

Turkcell Superbox 4.5G ev internetinin ne olduğu ve ne gibi avantajlar sunduğuna dair detaylara değinmemizin ardından, Turkcell Superbox kullanmak isteyenler için sunduğumuz kampanyalardan da bahsedebiliriz. Turkcell Superbox paketleri arasından dilerseniz Superbox kotalı paketler arasından sunulan avantajları tercih edebilir; dilerseniz de Superbox sınırsız paketler kapsamında sunulan avantajları tercih edebilirsiniz. Ayrıca Turkcell Superbox Kampanyalarını inceleyerek, uygun fiyatlı tariflerimizden yararlanabilirsiniz. İlginizi çeken paket hakkındaki detaylara tek tıkla kolayca ulaşabilirsiniz. Hemen şimdi Superbox üyeliği başlatmak için ücretsiz formu doldurun ışık hızında internete kavuşun.
Ücretsiz Başvuru