Superbox Nedir? Nasıl Kurulum Yapılır?

Turkcell Superonline Superbox Nedir? Nasıl Kurulum Yapılır?

HIZLI BAŞVURU FORMU

 

Superbox Nedir? Nasıl Kurulum Yapılır?

SUPERBOX, içinde bulunan SIM kart sayesinde, bulunduğu yerdeki Turkcell 4.5G baz istasyonuna bağlanıp, ev interneti hizmeti sunabiliyor. Kablodan bağımsız olarak evlere havadan 4.5G hızında internet sağlayan SUPERBOX ile Türkiye’nin her yerinde Turkcell 4.5G kalitesi ile evler fiber hızında internete kavuşuyor.

 

Turkcell Superonline Superbox fiber altyapısı olmayan bölgelerde fiber hızıyla internet hizmet almak için sunulan bir hizmettir. Turkcell 4.5G baz istasyonuna bağlanarak ev hizmeti sunulan Superbox ile elektrik prizi olan her yerde kablo ve altyapıya gerek olmadan internet hizmeti alabilirsiniz.

 

Ev İnternetinde Fark Yaratan Yenilik Superbox! Turkcell Superbox internetin şık tasarımı ve üstün teknolojisi ile fiber hızını yaşamanız için ücretsiz kurulum hizmetiyle evinize geliyor.

 

Altyapı yok – Port yok derdine son!

Kablodan bağımsız olarak evlere 4.5G teknolojisi ile havadan internet sağlayan Superbox’la Türkiye’nin her yerinde evler fiber hızında internete kavuşuyor.

Turkcell Superbox internet 4.5G Çekim gücü olan her yere taşıyın. Superbox’ınızı okulda, iş yerinde, yazlıkta limitsiz dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz.. Yurt dışında artık herkes internetini mobil veri üzerinden sınırsız bir şekilde alıyor. Alt yapı port derdi yaşamıyor ve Turkcell superbox ile Türkiyede şuanda dilediğin zaman her yerde fiber interneti superbox ile elinin altına kadar getirebiliyor. Superboxda her hangi bir alt yapı yok. Modemin içinde sim kart bulunur ve o sim kart sayesinde istediğin zaman internete bağlabilirsin.

 

Superbox taşınabilir internet de istediğin gibi modemini alıp yanında taşıyabilirsin ve kullanımı çok basit prize takman yeterli. Sınırsızdır ve limit adil kullanım kotası yani akn gibi bir derdin bulunmaz. Superboxın en güzel yani upload hızları normal alt yapılı hızlara göre daha yüksek olmasıdır. Kurulum işlemleri de çok basit superbox başvuru yapıyorsun ve müşteri temsilcisi arama sağlıyor. Sana uygun olan paketi seçiyorsun paketlerde çok basit aslında 10mbps ve 20mbps olarak iki farklı sınırsız paket bulunmaktadır superbox sınırsızda.

Oyunlarda ping yapar mı? veya Hızla ilgili problem yaşar mıyım diyenlere de kısaca alt yapılı internetlerde normalde upload yani yükleme hızlarının 0.60mbps olduğunu belirtmek isteriz ama superbox da upload yükleme hızı ise 2.0mbps olduğundan emin olun alt yapıya göre 3 kat daha hızlı performans alıyorsunuz ve gerçekten 4.5g teknolojisi ile superbox geldiğinden dolayı daha hızlı bir internet hızı olmuş oluyor.

 

SuperBox ile Altyapı Gereksinimi Olmadan 4.5G İnternet Bağlantısı

Turkiye’nin dijital operatörü Turkcell, yenilikçi teknolojileriyle kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Bunlardan bir yenisi olan Superbox da kullanıcılarına altyapı ve kurulum gereksinimi olmaksızın internet bağlantısı olanağı sağlayan bir teknoloji olarak öne çıkıyor. SuperBox, özellikle ADSL bağlantısının yetersiz olduğu noktalarda, kullanıcıların bağlantı hızından ve benzeri olumsuzluklardan şikayet etmesi durumunda oldukça kullanışlı olabiliyor.

4.5G bağlantı kalitesi ile tüm internet akışını, fiber optik altyapı yerine baz istasyonları üzerinden uygular aracılığıyla taşıyan SuperBox bağlantısının kesintisiz ve hızlı internet için ideal teknolojilerden biri olduğunu söylemek doğru olacaktır.

Turkcell Superonline SuperBox Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bu teknolojiden faydalanabilmek için öncelikli olarak SuperBox adı verilen bu cihaza kullanıcıların sahip olması gerekmektedir. SuperBox’a sahip olmak isteyen Turkcell Platinium müşterileri yetkili bayiliklere Superbox başvurusu yapabilirler. Başvuru sürecinde kullanıcının adres ve ikamet bilgileri talep edilir.

İkametgah belgesi ile adres bilgileri başvuru yapılacak olan Turkcell bayisine teyit edildikten sonra adresin SuperBox teknolojisinin uygun olup olmadığının tespit edilmesi için kullanıcı randevu alır. Uygunluk durumunun belirlenmesinden sonra abonelik işlemleri için gerekli sözleşmeler ve kampanya koşullarının kullanıcı tarafından onaylanması durumunda kurulum işlemi yetkililer tarafından yapılabilir.

 

SuperBox Teknolojisi Nasıl Çalışır?

Superbox modem kurulum ve benzeri altyapı işlemleri olmadan kullanıcıların hızlı bir şekilde internete erişmelerine olanak veren yenilikçi bir teknolojidir. Özellikle internet erişiminin yavaş olduğu bölgelerde SuperBox, kullanıcıların tamamen wireless yani kablosuz bağlantı olanaklarından yararlanmasına olan verir. Herhangi bir modem ihtiyacı olmayan teknolojide VINN benzeri sim kartlı bir cihaz sayesinde tamamen kablosuz bir şekilde internetin tadını çıkarabilir.

Turkcell SuperBox modemi, içinde barındırdığı sim kart sayesinde 4.5G bağlantı kapasitesindeki baz istasyonuna bağlanarak internet erişimine sahip olur. Aynı şekilde Cat 11 bağlantı özelliğine sahip olan konutlarda ya da lokasyonlarda internet bağlantı hızları 600 Mbps değerine kadar ulaşabilmektedir.

 

Turkcell SuperBox Fiyatları Hakkında

Superbox fiyatları, bağlantı kalitesine ve tercih edilecek paketin özelliklerine göre farklı aralıklarda yer alabilmektedir. Superbox paketleri kapsamında farklı bağlantı kapasiteleri olmakla birlikte bu bağlantı paketleri, farklı kullanıcı ihtiyaçlarına yönelik tasarlanmıştır.

Superbox 50 GB 4.5G İnternet kullanım hacmi genel ortalamaya göre daha düşük kullanıcılara hitap eden bir paket olmakla birlikte, genel olarak düşük yoğunluklu kullanıcıları ihtiyaçlarına nitelikli bir şekilde yanıt vermektedir. Bu doğrultuda Superbox 50 GB 4.5G İnternet paketi yüksek yoğunlukta internet kullanan kullanıcılara tavsiye edilmeyen bir pakettir.

Bir diğer seçenek olan Superbox 100 GB 4.5G İnternet paketi, interneti yoğun olarak kullanan kullanıcıların tercih edebileceği bir paket olarak öne çıkar. Yüksek hacimli internet kullanan kişiler, 4.5G bağlantı kalitesinde hızlı ve güvenli internetin tadını bu pakette çıkartabilirler.

Bir diğer seçenek olan Superbox 200 GB 4.5G İnternet paketi ise daha geniş ve kapsamlı bir kullanım sunmakla 200 GB’lik bir internet kotası sunar. Tüm bu paketlerin yanı sıra Superbox 10 mbps paket ve limitsiz hız sınırsız kotaya sahip olan SuperBox paketleri de mevcuttur. Her bir paket bağlantı kapasitesi ve internet kotasına göre farklı fiyat tarifesi ile uyarlandığından kullanıcılar ihtiyacı olan paketi başvuru süreçlerinde belirleme inisiyatifine sahiptirler.

 

Turkcell SuperBox Teknolojisi Kullanıcıya Ne Gibi Avantajlar Sağlamaktadır?

Turkcell SuperBox kampanya 4.5G internet bağlantısı, teknolojik olarak kullanıcılarına çok yönlü bir internet deneyimi yaşatmakla birlikte, gereksiz prosedürlerden ve harici altyapı tesisatlarının hantallığından kurtaran bir üründür. Kullanıcılar SuperBox teknolojisi sayesinde kablo ve altyapı karmaşıklığı ile uğraşmadan hızlı internet sahibi olabilmektedirler. Bu doğrultuda Superonline’ın Superbox ürünü, modemsiz kablosuz internet olarak tanımlanabilecek nitelikte bir teknoloji olarak öne çıkar.

Aynı şekilde SuperBox teknolojisinin kullanıcıya sağladığı en önemli avantajlardan bir diğer ise kullanıcıya farklı özelliklerde paketleri tercih etme olanağı sunmasıdır. Kullanıcılar bu sayede yüksek altyapı kurulumu masrafları olmadan sadece tek bir cihaza sahip olarak hızlı ve güvenli 4.5G internet bağlantısı sahibi olabilirler.

Kullanıcılar aynı şekilde kendi internet kullanım yoğunluklarına göre farklı paketler arasından kendilerine uygun olan paketleri de seçebilirler. Bu sayede gereksiz kullanımın önüne geçerek kendi kullanımlarını karşılayacak kotada internet paketlerine en uygun fiyat aralıklarında sahip olabilirler.