Turkcell Hızlı İnternet

Turkcell Superonline Turkcell Hızlı İnternet

HIZLI BAŞVURU FORMU

 

Turkcell Hızlı İnternet

Hızlı internet kullanmak tüketiciler için oldukça önemlidir. İnternet hızınızla ne tür aktiviteler yapabileceğiniz, aynı anda kaç cihaza bağlanabileceğiniz belirlenir. İnternet hızı düşükse internette video izlemek, oyun oynamak, temel işlemleri yapmak gibi pek çok konuda zorlanabilirsiniz. İnternet hızı düştüğünde internet hizmeti için gerekenden çok ödeme yapabilirsiniz.  İnternet hızınızı öğrenmek için Google’da “İnternet hızım ne kadar?” araması yapıp site üzerinden hız testi uygulamanız yeterlidir. Turkcell Superonline hizmetleri hızlı interneti ayağınıza kadar getiriyor. Yüksek indirme hızı, kesintisiz internet avantajlarıyla Turkcell hızlı internet sorunsuz şekilde internete girmenizi sağlıyor.

 

Turkcell Hızlı İnternet Avantajları

Turkcell’in ayrıcalıklı dünyasında sunulan hızlı internet seçenekleri her cebe, herkese uygundur. Turkcell hızlı internet kullanmak için sadece fiber alt yapısı yeterli olmuyor. Fiber yapısı olmasa bile Superbox cihazı, ADSL kullanabilirsiniz. Fiber internet ağ alt yapısıyla ultra hızlı internet deneyiminizi üst seviyeye çıkarabilirsiniz. Fiber internet 4.5G alt yapısını kullanmakta olup hızlı interneti ayağınıza getiriyor. Turkcell hızlı internet kullanırken kurulum ve aktivasyon ödemesi istenmez. Hızlı internet kullanmak, ayrıcalıklı avantajlarından yararlanmak için 0850 302 05 33 numaralı müşteri hizmetleri, www.superonlinenet.net sitesini ziyaret edebilirsiniz. Superonline yetkili satış kanallarından da kampanyaya katılabilirsiniz.

 

Hızlı Fiber İnternet Kampanyaları

İnternet sektöründe öncü kuruluş Turkcell fiber hızını evlerinize getiriyor. Fiber internet hızıyla ailece internet keyfini üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Turkcell hızlı internet kampanyalarıylşa24 ay sözünüze ilk 12 ayrı sonraki 12 ay ayrı şekilde ücretlenen fiber internet kampanyaları çeşitli indirme hızlarında, kotalarda sunuluyor. Turkcell hızlı internet hizmetleriyle herkesin bu kampanyadan faydalanmasını amaçlıyor. Ultra hızlı fiber hizmetinden yararlanmak isteyenler için 100 Mbps indirme hızlı limitsiz paket 139,90 TL olarak ücretlendiriliyor.

 

Superbox Kampanyaları

Ev internetinde fark yaratan çözümler sunan Superboxla kablo derdi olmadan tek prizle internet keyfi yaşayabilirsiniz. Turkcell hızlı internet kullanmak isteyenler için Superbox fırsat internet kampanyasıyla 4.5G internet evinize geliyor. Üstün teknolojisi ve şık tasarımıyla Superbox cihazı fiber internet alt yapısı olmasa da fiber rahatlığını evinize, ofisinize, istediğiniz her yerde kullanabilmeniz için getiriyor.