Evde İnternet Başvurusu

Turkcell Superonline Turkcell Ev İnterneti

HIZLI BAŞVURU FORMU

Turkcell Ev İnterneti

 

Evdeyken daha keyifli, güvenli vakit geçirmemizi sağlayacak ev interneti, kampanyaları Turkcell hizmetlerinde sunuluyor. Her evin olmazsa olmazı 4.5G internet kullanıcılara sunuluyor. Turkcell’in ayrıcalıklı dünyasında yer alan paketlerden yararlanmaksa oldukça kolay. İnternet sitesi üzerinden başvuru yaparak, müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek, Turkcell yetkili bayilere giderek internet paketleri hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Turkcell ev internet paketleri arasından alt yapı durumunuza göre, fiber, Adsl ya da Superbox paketlerinden avantajlı şekilde yararlanabilirsiniz. Farklı bütçelere, ihtiyaçlara göre düzenlenen kampanyalar arasından istediğiniz paketi seçebilirsiniz.

 

Fiber İnternet Paketleri

Fiber hızından yararlanmak için öncelikle fiber alt yapısı sorgulanması gerekir. Turkcell ev interneti kampanyaları arasında en çok talep gören fiber internet paketleridir dememiz mümkün. Turkcell Fibere gelenlere özel 15 Mbps internetle fiber avantajlarından yararlanmanızı sağlıyor. Limtisiz fiber internet kullanmak isteyenlerin tercih edeceği pek çok avantaj bulunur. Turkcell müşterilerine özel 100 Mbps platin paket kapsamında 100 Mbps fiber internet Turkcell’lilere özel indirimlerle sunuluyor. Bu kampanyalar, diğer fiber kampanyalarına internet sitesi üzerinden erişebilirsiniz.

 

Superbox Paketleri

Fiber internet alt yapısı olmasa da fiber hızında internet kullanmak isteyenler için Superbox internet paketleri sunuluyor. Turkcell ev interneti hizmetleriyle ailece eğlenceli vakit geçirmenizi amaçlıyor. Fiber internet hızını aratmayan Superbox üstün teknolojisiyle göz dolduruyor. İnternet kullanım deneyimini üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Kotalı ve kotasız internet paketleri satıştadır.

 

Ev İnternet Fiyatları

Ev internet ücretlendirmesi seçeceğiniz internet türü, ek hizmetler, internet hizmetinin kapsamına göre değişiklik gösterir. Kablolu internet Superbox internetine göre daha uygun olsa da internet hızı başta gelmek üzere pek çok konuda farklılıklar bulunur. Turkcell ev interneti fiyatlarının belirlenmesinde indirme hızı, hava olaylarından etkilenme, alt yapı durumuna göre internet çeşidinin belirlenmesi gibi özellikler etkilidir. Fiber internet ve Superbox üst düzey deneyimler sunar. İhtiyaçlarınızı belirlemeniz ardından sizler için sunulan Superbox, fiber, ADSL, VDSL ev internet hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.  Yalın ADSL paketleri ev telefonu kullanmadan internet kullanmanızı sağlayacaktır. Turkcell kullanıcılarına özel indirimli kampanyalar mevcut olup size uygun olanı seçebilirsiniz.