Turkcell Superonline Nedir?

Turkcell Superonline Turkcell Superonline Nedir?

HIZLI BAŞVURU FORMU

 

Turkcell Superonline

İnternet servis sağlayıcı firmalar arasında öncü olan Turkcell Superonline hizmetiyle de kesintisiz internet keyfi yaşamanızı sağlayacaktır. Turkcell Superonline fiber, adsl, SuperBox, kablolu internet, kurumsal kampanyalar, Turkcell TV+ kampanyaları gibi çeşitli seçeneklerle karşımıza çıkıyor. Kullanıcılar için çeşitli fiyat seçenekleri sunulan Turkcell internet sitesinde kampanyalar yer alıyor. Resmi internet sitesine girdiğinizde karşınıza ilk olarak Superonline başvuru formu çıkıyor. Formda yer alan ad soyadı bilgisi ve iletişim numarası girildikten sonra Turkcell müşteri hizmetleri en kısa sürede dönüş yaparak paketler hakkında bilgi vermektedir.

 

Turkcell Fiber İnternet Nedir?

Hızlı, sorunsuz, ekstra ücretler ödemeden, paket aşım derdi olmadan internet kullanmak isteyenlerin gözdesi fiber internet sahibi olmak artık çok kolay! Turkcell Superonline paketleri arasında kampanyalardan istediğiniz indirme hızında, kotalı ve kotasız paket seçenekleri sizleri bekliyor. Ailece internet keyfini sorunsuz şekilde yaşamak isteyenler için aylık paketler 100, 200 Mbps gibi ultra hızlı şekilde sunuluyor. Paketleri incelemeniz ve size uygun paketi seçmeniz için resmi internet sitesine girmeniz yeterli olacaktır. Turkcell fiber esnek, fiber avantaj kampanyaları 199 TL’den sunulmakta, fiber süper paket kampanyalarıysa 89,80 TL olarak karşımıza çıkmaktadır. Turkcell abonelerine özel indirimlerden yararlanmak için Turkcell web sitesini ziyaret etmeniz yeterlidir.

 

Turkcell SuperBox Nedir?

Ofisinizde, tüm iş yerlerinizde, kışlık ve yazlık evlerinizde başka hiçbir şey kullanmadan sadece SuperBox ile internete kesintisiz girebilirsiniz. Adil kullanım kotası olmadan, günün her vaktinde özgür şekilde, ışık hızında fiber internet keyfi yaşayabilirsiniz. Turkcell Superonline sınırsız Superbox paketleriyle fatura aşım derdi yaşamazsınız. 4.5G teknolojisiyle alt yapısı olmayan her yerde kullanmanız mümkün. Taşınabilir olması yönüyle ışık hızında interneti gittiğiniz her yere götürebilirsiniz.

 

VDSL&ADSL İnternet Paketleri

Limitsiz şekilde evde yalın internet VDSL kampanyalarıyla yüksek hızlarda internet kullanabilirsiniz. 12 ay taahhütlü şekilde sunulan Turkcell Superonline paketleri Turkcell’lilere özel 3 ay ücretsiz yalın VDSL kampanyası 199 TL’den fiyatlandırılmakta, çok sayıda müşteri tarafından tercih edilmektedir. ADSL dünyasına yeni girenler için limitsiz paketlerin 12 ay taahhütlü şekilde 189 TL’den ücretlendirildiğini söyleyebiliriz.