Superonline Tarifeleri

Turkcell Superonline Superonline Tarifeleri

HIZLI BAŞVURU FORMU

Superonline Tarifeleri

Türkiye’de internetin öncüsü olan Turkcell Superonline fiber, Superbox, kablolu internet, ADSL hizmetlerini siz değerli kullanıcılarına sunmaktadır. Superonline fiber alt yapısı bilgiyi ışık hızında aktaran fiber optik kablolar ile sağlanıyor. Kullanıcılara aşırı yüksek hızda, geniş bant genişliğinde internet erişim imkanı sağlanır. İnternet ağı üzerinde ki hızın yüksek olması herkesin hayali olsa da hayalleri Superonline gerçekleştirir. Saniyede 1000 Mbps hız seviyesine ulaşabilen fiber internet hizmetidir. Turkcell Superonline sitesi üzerinden başvuru formu eksiksiz şekilde doldurularak onaylanır. Bu işlem ardından Superonline’ın renkli dünyasına giriş yapabilirsiniz. 2 günde Superonline kurulumunuz tamamlanacaktır.

Superonline Fiber İnternet Tarifeleri

Işık hızında interneti deneyimlemek isteyenlere özel fiber internet kampanyaları mevcuttur. Turkcell fiber hız şenliği kampanyaları kapsamında 100 Mbps internet 129,90 TL’dir.  Fiber internete merhaba kampanyası 20 Mbps limitsiz fiber internetle 89,90 TL’den sunuluyor. Superonline tarifelerinden olan kampanyada evde kurulum, modem ve aktivasyon ücretleri de kampanya içindedir. Turkcell uçuran fiber kampanyası evlere özel hızlı 25 Mbps hızında 18:00 ile 06:00 arasında 100 Mbps hızında sunuluyor. Yüksek hızlı internet 99,90 TL olarak satılmaktadır.

Superonline Superbox Kampanyaları

Herhangi bir kurulum ya da alt yapı gerektirmeyen Superbox cihazla internete girmek mümkün. 4.5G internet bağlantı kalitesiyle çalışan Turkcell Superbox Turkcell’in geçmiş dönemlerde sunduğu VINN ile benzerlik gösterir. Superonline tarifelerinden olan Superbox cihazların çalışması Sim kartla olup 4.5G hızı veren baz istasyonlarına bağlanmaktadır. Fiber alt yapısı olmayan yerlerde internet sağlar. 150GB kotalı 4.5G internet 299 TL’den sunulmaktadır. 250GB kotalı 399 TL, 400GB 499 TL’den sunulmaktadır. Superbox fırsat 15 Mbps internetse 15 Mbps hızına kadar limitsiz şekilde 799 TL olarak sunuluyor.

Superonline ADSL Kampanyaları

Fiber internet olmayan bölgelerde aylık 16 Mbps hıza kadar limitsiz şekilde 189 TL’den başlayan fiyatlarla internet kullanabilirsiniz. Superonline tarifeleri arasında popüler olan kampanyada modem kurulum ve kullanımları fiyatlara dahildir. İnternet sitesi üzerinden başvuru yapılabilir. Kampanya kapsamında başka servislerden gelenlere 150 TL indirim yapılabilir.