Fiber İnternet Tarifeleri

Turkcell Superonline Fiber İnternet Tarifeleri

HIZLI BAŞVURU FORMU

Fiber İnternet Tarifeleri

 

Fiber internet tarifeleri sayesinde her bütçeye uygun kampanya seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Tarifenizi seçerken şartlarına göz gezdirdiğinizden ve ihtiyaç ile beklentilerinizi karşıladığından emin olmalısınız. 

Ayrıca her dönem yenilenen kampanyaları da takip ederek size daha uygun olan bir seçenek bulunup bulunmadığını kontrol etmek de edebilirsiniz. 

Fiber internet, ışık lifi, optik lif, optik iletişim gibi farklı şekillerde de isimlendirilmiştir. Bu optik yapılı özel kablolar geleneksel telefon hatları ile kıyaslandığında kat be kat hızlıdır. 

Kabloların yapısı incelendiğinde elektrik kablolarına oldukça benzeyen ama ışığı bir noktadan bir noktaya iletmek için farklı yapıda oluşturulmuş bir yapı olduğu görülecektir. 

Işık hızında internete sahip olmak isteyen herkes fiber internet tarifeleri incelemesi yapmalıdır. Başka bir şekilde bu kadar hızlı alabileceğiniz bir internet türü daha yoktur. 

Telefon kablolarından geçen akım ile fiber kablolardan geçen akımın hızının ne kadar farklı olduğunu tek bir kere kullanıcı deneyimi ile dahi fark edebilirsiniz.  

Yeni Fiber İnternet Tarifeleri 

Pandemi dönemi sonrasında hayatımızda pek çok alanda değişiklikler yapıldı. Bunlardan biri de internet kampanyaları ile ilgili yapılan değişiklikleri içermektedir. 

Evde internet ihtiyacı pandemi nedeni ile hem öğrencilerin hem de çalışanların eve kapanması ile birlikte daha da artan bir gereksinim haline gelmiştir. 

Bu nedenle bireyler yeni fiber internet tarifeleri hakkında bilgi almak ve eve yeni internet bağlatarak yüksek hızda çalışmak istemektedir. 

Aynı anda internet kullanıcı sayısının artması hele bir de yüksek yer kaplayan dosyaların indirilmesi, evdeki öğrencilerin sanal sınıflara bağlanması gibi durumlar internetin hızını yavaşlatabilir. 

Böyle bir sorun yaşamamak için fiber hızında internet alıp evinize bağlatmak yapılabilecek en doğru şeydir. 

Özgürce internetin tadını çıkarın diye yeni tarifeler bu zor günlerde yanınızda olacak şekilde düzenlenmiştir. 

Bütçenize göre uygun olan ve aynı zamanda istediğiniz hızı karşılayabilecek olan seçenekleri mutlaka değerlendirmeli ve hemen bizi aramalısınız. 

Hızlı başvuru seçeneğimizi de kullanabilirsiniz. Bunun için telefon numaranız ve adınızı bildirmeniz yeterlidir.  

Yetkili kişiler size ulaşarak yapmanız gerekenler ya da merak ettiğiniz noktalar ile ilgili olarak bilgi sağlayacaktır.