Superonline Superbox

Turkcell Superonline Superonline Superbox

HIZLI BAŞVURU FORMU

Superonline Superbox

 

4.5G internet teknolojilerini fiber internet teknolojileriyle birleştiren Superbox kampanyaları yoğun talep görmektedir. Hızlı internet kullanmak isteyenler için fiber alt yapısı sunulmaktadır. İdeal internet paketleri arasında olan Superbox kampanyaları hızlı şekilde, kesintisiz olarak hizmetlerden faydalanmayı sağlar. Kurulum ihtiyacı olmaması, alt yapı sorunu olmaması sebebiyle Superonline Superbox paketleri daha çok tercih ediliyor. Şık tasarım ve üstün teknolojisiyle kullanıcılara eşsiz imkanlar sunan Superonline Superbox paketleri sim kart ile çalışır. Paket bitiminde kalan haklar devredilemez. Superbox geçmiş dönemlerde Turkcell kampanyalarında sunulan WINN ile benzerlik gösterir. Sim kartla internet bağlantısı yapılmasını sağlayan Superbox teknolojisi 4.5G hızı sağlayan bir teknolojidir. Bu sayede baz istasyonlarına bağlanabilir. Fiber ağ alt yapısı olmayan yerlerde hızlı internet kullanım imkanı sunuluyor.

 

Superbox Avantajları Nelerdir?

Ev ve ofis internetini 4.5G teknolojisiyle sunan Superonline Superbox cihazları hem ofis hem evlerimizde yer alabilir. Tek prize takılı şekilde çalışan Superbox cihazı her yere yanınızda taşınabilir. Superbox avantajları şu şekilde sıralanabilir:

  • Fiber alt yapısı olmayan bölgelerde kullanılan Superbox yüksek hızlı internet sağlar.
  • 5G internet hızıyla internet bağlantı sorunu yaşanan durumları ortadan kaldırır.
  • Alt yapı ve kurulum gerektirmez.
  • Superbox interneti çalıştırmak için tek priz yeterlidir. Bu yüzden evde, ofiste, priz olan her yerde kullanılabilir.

 

Superbox Nasıl Çalışır?

İnternetle ilgili herhangi bir kurulum gerektirmeyen Superbox cihazı alt yapısız olarak çalışabilir. Ofislerde sıklıkla kullanılan Superbox teknolojisinden yararlanmak 4.5G kalitesi ile kesintisiz şekilde sağlanabilir. Superbox cihazı her yere yanınızda taşıyabileceğiniz yapıdadır. Sim kart takılı cihazı prize takmak yeterlidir. Turkcell Superonline Superbox kampanyalarından kotalı ve kotasız paketlerden yararlanabilirsiniz.

 

Kotalı Superbox Paketleri

Ek herhangi bir sabit internet hizmetine ihtiyaç duyulmadan 4.5G sim kart ile Superonline Superbox fiber hızında internet şimdi evlerde, ofislerde çeşitli fiyatlarla sunulmaktadır. 500GB 4.5G internet 399,90 TL olarak satılmaktadır. 50, 100, 250 ve 500GB kotalı internet paketlerine gelen kişilere ek 10 Mbps paketi sınırsız ek paket avantajını deneyimlemeleri için, teşvik etmeleri için, müşteri memnuniyetini artırmak için sunulmaktadır.