Kurumsal İnternet Kampanyaları

Turkcell Superonline Kurumsal İnternet Kampanyaları

HIZLI BAŞVURU FORMU

 

Kurumsal İnternet Kampanyaları

Fiber internet teknolojileri günden güne hızla gelişmekte olup ülkemizde de en çok kullanılan internet olma unvanını taşır. Fiber internet dünyası avantajlarından yararlanamayanlar için ise Superbox teknolojileri kullanıcılara sunuluyor. Superbox içinde bulunan sim kart sayesinde yaşanılan yerde 4.5G ağ teknolojisini ayağınıza kadar getiriyor. Turkcell 4.5G baz istasyonuna bağlanarak ev interneti hizmeti alabilirsiniz. Kablolardan bağımsız olarak eve havadan 4.5G hızında internet sağlanır. Ofisinizde ve yaşam alanlarınızda, hem kışlık hem yazlık evlerinizde üstün teknolojik yapısı ve şık görümüyle hizmet veren Superbox cihazınızı kullanabilirsiniz. Elektrik prizi olan her yerde kullanılabilen Superbox evleri ve ofislerinizi fiber hızında internete kavuşturuyor. Turkcell 4.5G internetinin üst limit hızı 375 Mbps’dir.

 

Turkcell Superbox Kampanyaları

Superonline Superbox kampanyaları 4.5G hızında ev interneti ve fiber hızını ayaklarınıza getiriyır. 12 ay taahhütlü paketlerde ücretlendirme Superbox fırsat paketinde 15 Mbps internet 15 Mbps indirme hızında 269,90 TL olarak fiyatlandırılıyor. Kurumsal internet kampanyaları Superbox paketlerinde hem kotalı hem kotasız seçenekleri mevcuttur. Lokasyon servisli internet paketleri 4.5G uygunluğunun olduğu kayıtlı adreslerde kullanılabilir.

 

Limitsiz Superbox Avantajları

Ofislerinize şıklık katan yapısıyla Superbox teknolojisine sahip olmak için ekstra ücret ödemenize, ek alt yapı hizmetlerine gerek yok. Alt yapı derdi olmadan Superbox paketlerini 4.5G uyumlu her yerde kullanabilirsiniz. Kurumsal internet kampanyaları arasından ofisinize ve size en uygun olanı seçebilirsiniz. Superbox 4.5G sim kartlı çalışmakta olup hizmet sonucunda sim kart iptal edilmektedir. Süper hızlı 4.5G hizmet kalitesiyle fiber hızlarını kesintisiz internetle evinizde, ofisinizde kullanabilirsiniz. Süper hızlı Superbox paketleri kesintisiz şekilde sunulmaktadır.

 

Kurumlar İçin Uygun Kampanyalar

Küçük işletmeler için 4.5G hizmet kalitesinin uygun olduğu yerlerde 4.5G Superbox hizmeti kullanılabilir. 4.5G hizmet kalitesi seçilen paketle birlikte fiber hızında internet hizmetlerini tek kabloyla alabilir, istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Kurumsal internet kampanyaları arasında olan Superbox paketleri kurumların internet ihtiyacını fiber imkanı olmasa bile 4.5G ile karşılıyor. Sadece internet paketinizi başka numaraya taşıyamayacağınızı unutmamalısınız. 500GB 4.5G internet ücretinin 399,90 TL olduğunu da söylemeliyiz.