VDSL İnternet Paketi Başvuru

Turkcell Superonline Vdsl İnternet Paketi Başvuru

HIZLI BAŞVURU FORMU

 

VDSL İnternet Paketi Başvuru

Çok yüksek hızlı dijital abone hattı olarak karşımıza çıkan VDSL; bakır kablolar sayesinde santrale daha kısa mesafede bulunan internet abonelerine yüksek bant genişliği sunmaktadır. Hem VDSL hem ADSL internet hizmetleri bakır kablolar aracılığıyla verilir. VDSL hizmeti 100 Mbps oranına kadar yüksek bant genişliği sunar. Santrale yakın mesafede oturuyorsanız VDSL hizmetinden faydalanabilirsiniz. Günümüzde santrale kadar fiber kablolarla iletim yapılmaktadır. Bu sebeplerle santral sonrasında mesafeye göre maksimum alınacak hız da değişiklik gösterir.

 

VDSL ve ADSL Farkları

VDSL ve ADSL için ayrı modemler bulunur. VDSL hizmetinden yararlanmak için VDSL modemi gerekir. Bazı modemler hem ADSL hem VDSL desteğine sahiptir. Mevcut ADSL aboneliği olduğunda aynı alt yapı üzerinden VDSL abonesi olunamaz. ADSL hızı ortalama 16 Mbps ise VDSL hızı çok daha fazladır. VDSL internet paketi başvurusu yapılırken limitsiz seçenekler olduğunu da unutmamalısınız. Hız kalitesini bağlanılan bilgisayar, telefon hattı kalitesi, santrale olan uzaklık, santral yoğunluğu gibi kriterler belirler.

 

Turkcell VDSL İnternet Paketleri

100 Mbps indirme hızına kadar seçenekler Turkcell Superonline dünyasında mevcuttur. Yerel operatörlerin desteklediği alt yapıya göre indirme hızı değişebilir. İşleriniz için ihtiyacınız olan internete hızlı şekilde bağlanarak işlemlerinizi en kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz. VDSL SLA ihtiyacı olmayan küçük işletmeler için ideal hizmetler sunar. VDSL internet paketi başvuru yapılması için çeşitli iletişim kanalları mevcuttur. 100 Mbps hız seçenekleriyle işletmeler tüm işlerini yapabilir. Telefon hizmetiyle aylık sabit ücretler ödemeden avantajlı dakika paketleriyle ofislerin iletişim ihtiyaçları karşılanabilir.

 

Turkcell VDSL Kampanyaları Nelerdir?

Turkcell’in müşterilerine sunduğu eşsiz hız şenliği kampanyası kapsamında yalın VDSL internetler limitsiz olarak 104,90 TL’den sunuluyor. VDSL internet paketi başvurusu yapılırken bayiler, internet sitesi ve müşteri hizmetleri iletişim numarası aracılığıyla hizmetler alınabilir. Turkcell müşterilerine özel 3 ay ücretsiz yalın VDSL kampanyaları yer alıyor. 3 ay sonrasında internet ücretlendirme ise 119,90 TL olarak sunulmaktadır.

Kampanyalara katılım için Turkcell müşteri hizmetleri 0850 302 05 33 ya da www.superonlinenet.net internet sitesi üzerinden başvuru yapabilirsiniz.