Turkcell Superbox Fırsat Paketi

Turkcell Superonline Turkcell Superbox Fırsat Paketi

HIZLI BAŞVURU FORMU

Turkcell Superbox Fırsat Paketi  

Turkcell’in birbirinden avantajlı ve hızlı internet paketlerinden biri olan Turkcell Superbox Fırsat Paketi’ne aylık çok cüzi bir ücrete sahip olabilirsiniz. 

Bu sayede fiber hızında internetiniz her daima yanınızda kalır. Turkcell Superbox’ı şehir değiştirseniz bile yanınızda götürerek internetinizi her yerde aynı hızda kullanabilirsiniz. 

Hemen bizi arayarak ya da ‘’Hemen Başvur’’ butonumuzu kullanarak bizimle iletişime geçebilir ve birbirinden mükemmel Superbox kampanyaları ile ek paketleri hakkında bilgi alabilirsiniz. 

Bilgi almanın yanı sıra başvuru işlemlerinizi de yapabilir ve hemen fiber hızında internetinizi kullanabilirsiniz. 

Ancak ilk olarak Superbox için Turkcell’in özel üretimi olan modeminizin tarafınıza ulaşması gerekmektedir. 

Oldukça kısa bir süre içerisinde modeminiz tarafınıza iletilecektir. Prize takıldığında tek bir fiş ile çalışan bu özel modem fişe taktığınız her yerde çalışır. 

Yer değişikliği bildirimi yapmanıza veya uzun uzadıya modem kurulumu ile uğraşılması için teknik personelin varlığına gerek duyulmaz. 

Turkcell Superbox Fırsat Paketi Kampanyası  

Turkcell Superbox Fırsat Paketi ile ilgili merak ettiğiniz her türlü durumu başvurunuz öncesinde, başvuru yapmak için ya da kullanım sırasında yaşadığınız sorunlarınızda bizi arayabilirsiniz. 

Her türlü durum ve aşamada yanınızdayız! Bilgi almanız durumunda sizden herhangi bir ücret talep etmiyoruz. 

İleriki dönemlerde tarifenizi yükseltmek ya da ek paketlerden yararlanmak için de neler yapabileceğiniz hakkında yine bize ulaşabilirsiniz. 

Bu sayede sesli yanı sistemine takılmadan direkt olarak operatörlerimiz ile iletişime geçebilir ve hızlı bir şekilde yardım alabilirsiniz. 

Superbox Fırsat Paketi  

Turkcell Superbox Fırsat Paketi 4.5G hızındadır.  

Evinizde, iş yerinizde, seyahat ettiğiniz otelinizde, gittiğiniz bir kafede vb. her yerde size internet bağlantısı sunar. 

Kampanyaya son katılım tarihi Turkcell tarafından 1 Ocak 2024 günü olarak belirlenmiştir. Bu tarihe kadar bizi arayabilir ve oldukça kısa süre içerisinde Superbox internetinizi kullanmaya başlayabilirsiniz. 

Kampanyanın sizin için uygun olmadığını ve başka seçenekleri değerlendirmek isterseniz yine bizi arayarak bilgi alabilirsiniz. 

Hemen bizi arayın ya da başvuru formumuzu doldurun ve dilediğiniz işlemi bizimle birlikte kısa sürede hallederek Turkcell internetinizin tadını çıkarmaya başlayın!