Turkcell Fiber İnternet

Turkcell Superonline Turkcell Fiber İnternet

HIZLI BAŞVURU FORMU

 

 

Turkcell Fiber İnternet

Teknolojilerin giderek arttığı günümüz dünyasında ultra hız seçeneği sunan fiber internet sistemlerine olan ilgi oldukça fazladır. Her geçen gün kullanıcı sayısının arttığı fiber internet ağ alt yapıları yaygınlaşan alt yapısı, Turkcell’in sunduğu avantajlı tarifelerle tercih edilmektedir.

Yüksek hıza sahip internet teknolojisi olan fiber internet teknolojisi diğer internet seçeneklerine göre oldukça avantajlıdır. Optik kablolar kullanılan fiber alt yapısı her yerde bulunmamaktadır. Fiber internet sahibi olmadan önce ağ alt yapısının sorgulanması gerekir. Turkcell internet sitesi üzerinden il, ilçe, mahalle, sokak, apartman numarası veya adı bilgileri girilerek fiber internet alt yapısı sorgulanabilir.

 

Fiber İnternet Avantajları Nelerdir?

Her an her yerde bilgiye ulaşabilmenizi, dünyadan gelişmelere erişebilmenizi sağlayan Turkcell fiber internet ağ alt yapısı dijital dünyada üst seviyede bağlantı kalitesini siz değerli müşterilerine sunar. Turkcell fiber internet paketleri maksimum 10 Gbps hızında sunduğu paketlerle her zaman avantajlıdır. Fiber internet alt yapısının avantajları şöyle sıralanabilir:

  • Kesintisiz, güvenli hizmet
  • Hızlı bağlantı
  • Telefon hattına ihtiyaç duymaması
  • Işığın kablolardan geçişiyle çalışan kablo sistemi
  • Çevreye karşı hassas yapısı

 

Fiber İnternet Hızını Nasıl Ölçebiliriz?

Fiber internet geniş bant teknolojisi sayesinde dünyanın en hızlı internet teknolojisidir diyebiliriz. Hız testi yaparak mevcut bağlantınızın hızını ölçebilirsiniz. Temel ölçüm sitelerinde bağlantı hızınızı tespit etmeniz kolay olmaktadır. Fiber internet hızını ölçmek için Turkcell web sitesine tıklamanız da mümkündür. Turkcell fiber internet hızı ölçülürken uygulamalar, geçerli sekmeler dışında tüm unsurlar kapatılmalıdır.

 

Popüler Fiber İnternet Kampanyaları Nelerdir?

Turkcell popüler fiber internet kampanyaları kullanıcılara çeşitli seçenekler sunmaktadır. Turkcell fiber internet dünyasına girenler için paketlerin 12 aylık taahhütlerle sunulduğunu söylemeliyiz. Turkcelle yeni gelenlere “Fibere Hoş geldin” kampanyalarında yüksek indirme hızları, limitsiz kotalı internet paketleri kullanıcılara eşsiz internet deneyimi sunar. Turkcell 200 Mbps indirme hızında, limitsiz kotalı hız kampanyaları aylı 149,90 TL’den sunulmaktadır. Turkcell Uçuran Fiber kampanyaları 25 Mbps hızında olup belli saatler arasında 100 Mpbs hıza ulaşmasıyla en çok tercih edilen paketler arasındadır. Fiyatları 114,90 TL’den sunulmaktadır.