Evde İnternet Başvurusu

Turkcell Superonline Superonline Şikayetvar

HIZLI BAŞVURU FORMU

Superonline Şikayetvar

 

Turkcell internet dünyasının sınırsız hizmetlerinden yararlanmak isteyenler internet sitesi ya da müşteri hizmetleri aracılığıyla katılım sağlayabilir. İnternet sektöründe öncü Turkcell Superonline hizmetleri ayağınıza kadar getiriyor. Turkcell Superonline yorumları ve şikayetlerine bakıldığında internet sorunları kaynaklı olduğunu söyleyebiliriz. Müşteri hizmetlerinde yaşanan yoğunluktan dolayı sorunların çözümlenmesinde geçici aksaklıklar olması durumunda şikayetlerini belirttikleri siteye yazarak kısa sürede çözümlenmesini talep edebilirler.

Superonline Şikayetvar Konuları

Superonline internet hizmetlerinden yararlananlar özellikle internet kesintileri, bağlanamama sorunları gibi problemlerden yakınmaktadır. Turkcell Superonlinline hizmetleri bu şikayetleri inceleyerek çözüme kavuşturur. İnternet kesintileri hemen hemen tüm operatörlerde yaşanıp genel teknik sorunlar meydana gelmiş olabilir. Superonline Şikayetvar sorunlarının konuları müşteri hizmetleri tarafından kayıt alınarak sonrasında incelenip çözüme kavuşturulur. Evlerimizde, iş yerlerimizde yoğun şekilde kullandığımız internet yoğunluktan, aynı anda pek çok bilgisayarda dosya, video indirmelerinden dolayı internet hızı yavaşlar.

 

Superonline Müşteri Memnuniyeti Yönetim Süreci

Müşterilerin farklı yollardan ilettikleri görüşler doğrultusunda kaliteli ürün, hizmetler ve servis sunulması amaçlanmaktadır. Superonline Şikayetvar konuları arasında sorunlar tek tek incelenerek çözümler üretilir. Müşteriler 08502220222 numaralı Bireysel çağrı merkezi, Hesabım uygulamasından şikayet ve taleplerini iletebilirler. Kurumsal müşteriler ise 08502221222 numaralı Kurumsal Çağrı Merkezi ya da Kurumsal Online İşlem Merkezi üzerinden şikayet ve taleplerini iletebilir. Şikayetler en kısa sürede yetkili ekipler tarafından incelenerek çözülmektedir. Şikayetlerin hızlı, müşteri odaklı şekilde çözülmesi için ekipler sürekli gelişim ve eğitim programlarına katılır. Şikayetler özenli dikkatli şekilde ilgili birimlerce incelenir. İncelemeler sonucunda çözümler sunulur.

Şikayetlerin Kayıt Altına Alınması ve İyileştirme

Turkcell Superonline sorunları için müşteri hizmetleri arandığı zaman servis telefon görüşmeleri kayıt altına alınıyor. Turkcell tarafından görüşmelerin kayıtları incelenerek sürekli iyileştirme çalışmaları yapılmaktadır. Superonline Şikayetvar konularının çözümleri bu sayede kısa sürede sağlanır. Şikayet konularının tekrar yaşanmasını önlemek adına konular gözden geçirilir. Etkinlikler raporlanarak sürekli iyileştirilir. Önleyici ve düzenleyici faaliyetler gerçekleştirilir. Müşterilerin en çok şikayet ettiği konular incelenerek zamanla artış ve azalma grafikleri gözlenir. Tekrarlanan problemler analiz edilip asıl neden tespit edilerek tekrar etmemesi sağlanır.