Superonline Paket Yükseltme

Turkcell Superonline Superonline Paket Yükseltme

HIZLI BAŞVURU FORMU

Superonline Paket Yükseltme

 

Türkiye’de iletişim denildiğinde akla ilk gelen Turkcell firması olmaktadır. İnternet erişiminde öncü olan Turkcell Superonline paketleriyle tüm dünya fiber ağ alt yapısı kullanmaya başlamıştır. İnternet ağının hızlı olması kullanıcılar tarafından istenen özelliktir. Turkcell Superonline ile internet dünyasında hayal edilenler gerçeğe dönüşmüştür. Saniyede 1000 Mbps internet hızına ulaşan fiber internet hizmeti Superonline sayesinde mümkün hale gelmiştir. Fiber internet alt yapısı olmadığı için ADSL ağ aboneliği açtıran müşteriler fiber internet geldiği zaman kampanya değiştirmek isteyebilir. Bu durumlar için Turkcell yardımcınız olmaktadır.

Superonline Tarife Değişikliği

Kullanıcılarına sunduğu kolaylıklarla tanınan Turkcell Superonline hizmetleri değişikliği sözleşme ve taahhüt içeriğine bağlı şekilde yapılır.  Mevcut paketinden memnun olmayanlar için donmadan, takılmadan internet keyfi yaşatan tarifeler seçilebilir. Kampanya koşullarına bağlı olarak paket ve tarife değişikliği yapılabilir. Superonline paket yükseltmek için müşteri hizmetleri iletişim numarası aranabilir. Paket ve tarife değişikliği yapılmak isteniyorsa Turkcell resmi web sitesinden paket bilgilendirme sayfasına girilerek incelenmelidir. Aynı şekilde web site üzerinden tarife değişikliği için tıklandığında açılan ekrandan kurumsal ya da bireysel müşteri girişi yapılarak tarife değişikliği mümkündür.

Superonline Paket Değiştirme Sounucunda Fatura

Turkcell Superonline kampanyalarının iptal edilmesi, taahhüt süresinin bitmesi sonucunda son fatura kampanya kapsamında alınan mobil hizmetler için Turkcell faturanıza yansır. Ev internet hizmetlerindeyse Turkcell Superonline faturanıza yansımaktadır.

Paket değiştirme sonucunda aynı operatör kullanıldığı için faturalar o ay fatura bedeline yansıtılır. Superonline paket yükseltmesi yapılırken mevcut paket içeriği ve ücretlendirmesi yeni ayın faturasına yansıtılmaktadır. Yıllık abonelik kampanyasından yararlanıyorsanız ev internet kurulumundan itibaren geçerli olmak üzere 24 ay taahhüt sözü vererek cayma bedeli ödemeden kampanyalara geçiş yapmanız mümkün.

 

Aboneliği Başka Bir Paketle Değiştirebilir Miyim?

Aynı kampanya altında sunulan farklı hız, kota seçenekleri olan paketlere geçiş yapılabilir. Superonline paket yükseltmesi işlemleri Turkcell resmi web sitesinden başvuru sonucunda yapılmaktadır. Taahhüt sürecinde ilk seçilen internet paketi dışında ama kampanya içinde yer alan başka paketlere geçiş yapılabilir. Turkcell internet sitesinde yayınlanan güncel ücretler geçerli olacaktır.