Superonline ADSL Paketleri

Turkcell Superonline Superonline Adsl Paketleri

HIZLI BAŞVURU FORMU

 

Superonline ADSL Paketleri

İnternet dünyasına ulaşmamızı sağlayan Adsl teknolojileriyle internet bağlantıları standart bakır telefon kablolarıyla sağlanır. Ses trafiği kullanılmayan frekanslar üzerinden veriler iletilir. ADSL teknolojisinin avantajları arasında yeni alt yapı kullanılmasına ihtiyaç duymaması, mevcut telefon alt yapısını kullanması gösterilebilir. ADSL internet 24 Mbps indirme hızı sunabilir. Alınabilecek en yüksek hız alt yapı, ev içi tesisat kalitesi, santrale olan uzaklık, hat gürültü oranına göre değişir. ADSL2+ teknolojisiyse yeni DSL teknolojisidir. Santrale ortalama olarak 2 kilometre uzaklıkta olan bölgelerde daha yüksek hızlarda hizmet alınmasını sağlar.

 

Turkcell ADSL İnternet Avantajları

ADSL dünyasında sınırsız seçenekler sunan Turkcell Superonline firması internet sitesi üzerinden başvuru yapmanız mümkündür. Ad ve soyadı, telefon numarası girilmesi ardından “Beni arayın” sekmesi tıklandığında müşteri hizmetleri ilk fırsatta dönüş sağlayacaktır. Limitsiz ve kotalı seçenekler sunan Turkcell Superonline kullanıcılara özel paketleriyle her cebe uymayı hedefliyor. Her yerde ADSL alt yapısı bulunduğu için kullanılması oldukça kolay. Fiber internete kıyasla daha yavaş olup daha ucuz olması, alt yapısının her yerde olması sebebiyle tercih ediliyor. Superonline Adsl paketleri fiber paketlerden sonra en çok tercih edilendir.  ADSL2+M modemlerle ADSL internet bağlantısı üzerinden 25 Mbps indirme hızı, 3,5 Mbps yükleme hızı seviyelerine kadar çıkılabiliyor.

 

Turkcell Superonline Yalın İnternet Kampanyaları

Turkcell Superonline bünyesinde çeşitli ihtiyaçlara yönelik yalın internet kampanyaları sunulur. Superonline Adsl paketleri limitli ve limitsiz şekilde sunulmaktadır. kampanyaları kapsamında Turkcell müşterilerine özel ilk 3 ay ücretsiz internet fırsatı sunuluyor. Fiber internet keyfini sorunsuzca yaşayacağınız kampanyada ilk ay 100 Mbps hızlı internet hediye edilmektedir. Evde internette ilk 3 ay özel indirimlerden faydalanabilirsiniz.

 

Turkcell Superonline Yalın ADSL Nedir?

Telefon bağlantısına ihtiyaç duymadan yapılabilen internet bağlantısıdır. Yalın internet olma özelliğini telefon aboneliği zorunlu olmamasıyla edinmiştir. Yalnızca internet kullanabilmek için telefon aboneliği gerekmez. Yalın ADSL internet bağlantısı lokasyona bağlı olup 16 Mbps hıza kadar çıkabilir. Ndsl ismi de verilen yalın ADSL farklı kampanyalar sunar. Uygun fiyatlı Superonline Adsl paketleri internet sitesinde güncellenmektedir.