Kotasız Ev İnterneti

Turkcell Superonline Kotasız Ev İnterneti

HIZLI BAŞVURU FORMU

 

Kotasız Ev İnterneti

Tüm dünyada internet teknolojilerinin artmasıyla birlikte fiber internete olan talep de artmıştır. Fiber internet sağladığı hız, sorunsuz internet kullanımı, yüksek indirme hızıyla Turkcell dünyasının en talep göreni durumunda. Turkcell Superonline paketleri arasında fibir hız şenliği kampanyaları indirme hızı, internetin kota durumuna göre fiyatlandırılmaktadır. Kullanıcılara farklı tarifeler ve paketler sunulmakta olup limitsiz internet paketleri üst limit sınırı olmayan paketlerdir diyebiliriz. Paketlerde sunulan tarifeler kafa karıştırıcı olsa da her cebe uygun paketlerden size en uygun olanı seçebilirsiniz. Kotasız ev interneti için Turkcell resmi sitesini incelemeniz yeterlidir.

 

Limitsiz Fiber İnternet Avantajları

Düşük indirme hızlı paketleri kullanmak yerine Turkcell limitsiz internet paketlerinden uygun rakamlara yararlanabilirsiniz. Turkcell yeni kullanıcılarına özel Hoş geldin indirimleri gibi kampanyalarla herkesin limitsiz internet deneyimi yaşamasını amaçlıyor. Yeni sistemlerde kotasız ev interneti fiyatları hıza göre değişmektedir. Limitsiz internet alırken farkında olmadan düşük internet hızına sahip olmamak için iyice incelemek gerekir. Kotasız ev interneti paketleri 12 ay taahhütlü şekilde sunulur.

 

Kotasız Fiber İnternete Nasıl Geçilir?

Fiber internet kullanmaya karar verdikten sonra alt yapı durumunun sorgulanması gerekir. Fiber alt yapısına sahip olan yerlerde internet başvurusu yapılarak limitsiz fiber avantajlarından yararlanabilirsiniz. Turkcell internet sitesi üzerinden ön başvuru yapıldığı zaman yani ad, soyadı ve iletişim bilgileri girilmesi ardından müşteri temsilcisi yetkilileri dönüş sağlamaktadır. Ardından fiber internet kurulumu için servis elemanları gelerek taahhüt, sözleşmeyi imzalamanız ardından aktivasyon yapılarak kotasız ev internetini kullanımınıza açar.

 

Popüler Limitsiz Paketler Nelerdir?

Turkcell dünyasının eşsiz fiber hız şenliği kampanyası kapsamında çeşitli paket seçenekleri mevcuttur. Ailece film izlemek, videolar izlemek, oyunlar oynamak isteyenler için ortalama 1 saat süren işlemler 5 dakika içinde tamamlanır. Turkcell fiber 100 Mbps hız şenliği kampanyası limitsiz şekilde sunulmakta olup 4.5G internet hizmetini ayağınıza kadar getiriyor. Bunlara ek olarak en popüler paketler arasında olan Turkcell’lilere özel 3 ay ücretsiz süper paket fiber ışık hızını aylık 109,90 TL’den kotasız ev interneti paketlerini siz değerli müşterilerine sunuyor.