Evde İnternet Başvurusu

Turkcell Superonline 4.5G Turkcell İnternet Fiyatları

HIZLI BAŞVURU FORMU

4.5G Turkcell İnternet Fiyatları

Birbirinden avantajlı Turkcell Superbox kampanyalarımız ile internetinizi dilediğiniz her yere götürebilirsiniz. Evet, yanlış duymadınız!

Yazlığınıza, evinize, iş yerinize, okulunuza, kütüphaneye vb. dilediğiniz her yere modeminizi götürerek 4.5 G’nin çektiği her yerde internetinizi kullanabilirsiniz.

Superbox modeminiz fişe takılarak çalışır ve özel bir kurulum gerektirmez. Turkcell’de her şeyin bir çözümü ve kolay versiyonu vardır.

Eğer bu işlemi yapmak istiyorsanız 4.5G Turkcell internet fiyatları konusunu merak edebilirsiniz. Bu sizin en doğal hakkınızdır. Hemen fiyatlar hakkında bir inceleme yapmanız adına sizlere liste paylaşalım.

Eğer verilen bu bilgiler sizin için yeterli değilse ve daha fazla başka konularda ayrıntılı bilgiye ihtiyaç duyduğunuzu düşünüyorsanız hemen bizi arayabilirsiniz.

Ya da başvuru formunu doldurmanız halinde zaten firmamız sizi arayacaktır.

4.5 G Turkcell İnternet Fiyatları

4.5 Turkcell İnternet Fiyatları (Son Başvuru Tarihi 01 Ocak 2023) Listesi:

  • 5 G hızında 150 GB kotalı aylık ödemesi 299 ₺
  • 5 G hızında 250 GB kotalı aylık ödemesi 399 ₺
  • 5 G hızında 400 GB kotalı aylık ödemesi 499 ₺
  • 15 Mbps hızında Sınırsız aylık ödeme miktarı 799 ₺

Bu liste üzerinden de bizi arayarak da bilgi alabilirsiniz. Bizi aradığınızda bilgi alma hakkınızı ücretsiz şekilde kullanabilirsiniz.

İşlemleriniz de yine aynı şekilde ücretsiz olarak ele alınacaktır.

Bundan sonrası ilerleyen süreçlerde ise yine her daim ücretsiz bilgi alma, talep belirtme ve işlem yapma hakkına her daim sahip olacaksınız.

Örnek olarak ilerleyen aylarda farklı bir internet paketi hizmetini satın alarak tarifenizi değiştirmek isteyebilirsiniz.

Bu konuda da yardımcı oluruz. Telefon numaramızı rehberinize mutlaka kayıt etmeli ve bir ihtiyacınız olması halinde bize ulaşmalısınız.

4.5 Turkcell İnternet Fiyatları konusunda herhangi bir durum sizi memnun etmediyse 4.5 G olmayan paketlerimizi de inceleyebilirsiniz.

Özetle; hangi tarifeyi tercih ederseniz edin bizi arayabilir ve hızlıca tüm işlemlerinizi yapıp internetinizi kullanmaya hemen başlayabilir ve ücretsiz bilgi almak için her daim bizi arayabilirsiniz.

Turkcell’in güvencesi altında olmaktan büyük mutluluk duyacağınızdan emin olabilirsiniz!