2023 İnternet Kampanyaları

Turkcell Superonline 2023 İnternet Kampanyaları

HIZLI BAŞVURU FORMU

 

2023 İnternet Kampanyaları

İnternet dünyasında öncü olan Turkcell Superonline, kaliteli internet hizmetleri ile 2023 senesinde de kullanıcıların gözdesi durumundadır. Kampanyalar arasında fiber, ADSL, VDSL, kablolu internet paketleri yer alır. İnternet kampanyaları arasında seçim yapılırken ev interneti bağlantısının hızı, kullanıcı türü, bağlantı kotası, servis sağlayıcısı, bağlantı türü gibi özellikler dikkate alınmalıdır. Bu özelliklere bakıldığında Turkcell hem bireysel hem kurumsal müşterilerine sunduğu seçeneklerle her zaman öncü konumdadır. Turkcell Superonline paketleri arasından kullanıcılara uygun olan paket seçimi yapılması gerekir. Turkcell internet sitesinde kullanıcıların ağ alt yapı durumu sorgulanarak istediği internet türünü seçmesi mümkündür.

 

Popüler İnternet Kampanyaları

Popüler internet paketleri Turkcell müşterilerine 12 ve 24 aylık paketler halinde sunuluyor. Limitsiz ve limitli kotalar, çeşitli indirme hızları kullanıcılara sunulan seçenekler arasındadır. Bunlar arasından kullanıcılara uygun paket seçimi önemlidir. 2023 internet kampanyaları arasından Turkcell Superonline limitsiz fiber paketlerinin en çok talep gören olduğunu söyleyebiliriz. Aile paketleri ile 200 Mbps hızında ultra hızlı internet deneyimini ailece yaşayabilirsiniz. Oyun, film indirme keyfini sorunsuzca yaşayabilirsiniz. 1 saat süren film dindirme hızının 6 dakika içinde tamamlanması fiber internetle mümkün olmaktadır. Eve internet kampanyalarından olan Superbox kampanyaları ofis, hem kışlık hem yazlık evlerde mükemmel seçenekler sunar.

 

En Uygun Tarifeler Hangileri?

Evde internet ağı almak isteyenler değişen tarifelerde, değişen kampanyalara göre fiyatlandırmayla karşı karşıya kalmaktadır. Superonline 2023 internet kampanyalarında sunulan paketlerde çeşitli fiyat seçenekleri yer alır. Fiyat olarak kıyaslamalar yapıldığında en uygun paketlerin 189 TL’den başladığını söyleyebiliriz. Fiyatların yüksek olması yüksek indirme hızı ve yüksek kotada internet kullanmanızı sağlar.

 

Superonline Fiber Ev İnterneti Kampanyaları

Turkcell’e yeni katılanlar için düzenlenen “Hoş geldin kampanyaları” ev interneti almak isteyenler için 189 TL’den satılmaktadır. 2023 internet kampanyaları hem ev hem ofisinizde kullanabileceğiniz seçenekler sunmaktadır. 20 Mbps indirme hızına sahip sınırsız internet paketleri 189 TL iken indirme hızı 24 Mbps olunca 199 TL’den sunulmaktadır. Turkcell ev internet paketleri içinde en çok fiber ağlı paketlerin tercih edildiğini söylemeliyiz.